welkom

Dankbaarheid verrijkt je leven, ook in moeilijke tijden.

Tel je zegeningen kraal voor kraal met een dankbaarheidstreng als handvat. Het helpt om je aandacht te houden bij alle goede dingen in je leven. Iedere kraal staat voor iets dat jou dankbaar maakt. Dankbaarheid is de kracht, die je blij en gelukkig laat voelen.

Een dankbaarheidstreng is een cadeau van hart tot hart.
De opbrengst wordt geschonken aan goede doelen.
Stichting Dankbaar.org is een vrijwilligersorganisatie met een ANBI status.

Als stichting zitten we in een overgangsfase. We willen helder met onze klanten communiceren waar de opbrengt naar toe gaat!

Isha Rally for Rivers campagne heeft een ongekend grote hoeveelheid mensen  in India in beweging gezet om het tij van destructie van het land, te keren door het planten van bomen.

Je kunt zelf nog steeds meedoen door het bestellen van de cellphone plug waarmee je 5 bomen doneert.

Wij doneren onze levensboopjes in de vorm van “a handful of trees” aan Rally for Rivers. Zij gaan miljoenen bomen planten.

 

Met het geld wat we nu in kas hebben willen we een nieuw project waarmee we jongeren kunnen bereiken starten.  In Isha vinden we een organisatie die een heldere visie heeft over de meest fundamentele uitdagingen waar jongeren van deze tijd tegen aan lopen. Uit ervaring weten we dat Isha een life changing methode van meditatie en Yoga verzorgt. Deze methode van Inner engineering  is ontwikkeld door Sadhguru  een welbekend  Yogi, Mysticus en  Visionair uit India. Wij willen ons graag persoonlijk inzetten en financieel betrokken zijn bij het opzetten van Isha jongerenprogramma’s. Op het moment zijn we bezig te onderzoeken wat hier voor nodig is.

 

Ervaringen

Loading Quotes...

Lees hier wat Eckart Tolle over dankbaarheid zegt:“Je weet dat er in spirituele lessen tegenwoordig veel gesproken wordt (en dat is prachtig) over dankbaarheid. En over het algemeen denken mensen dat dankbaarheid betekent dat je de hele tijd dankjewel, dankjewel, dankjewel moet zeggen. Of dat ze moeten zeggen: “Ik ben zo dankbaar voor dit en ik ben ook dankbaar voor dat”. Dat is prima om te doen als heroriëntatie voor je geest. Het is prima als een tijdelijke staat. Maar je zou er niet in vast willen zitten, want je wil toch niet de komende 20 jaar dankjewel, dankjewel, dankjewel zeggen. Dat heb je niet nodig. Er is een diepere dankbaarheid. Dat is de erkenning van het Zijn en het Zijn waarderen zonder daarbij woorden nodig te hebben. En dat is hoe je continue in dankbaarheid kunt leven zonder het nog dankbaarheid te noemen.”