wie doet wat

Dankbaar.org bestaat uit een aantal vrijwilligers. Daarnaast zijn veel mensen die voor dankbaar.org hand- en spandiensten verlenen! De basisgroep vrijwilligers vind je hieronder

Lisette Doesburg – initiatiefneemsterLisette dankbaar.org

“Er zit inmiddels in iedere jaszak wel een streng. En alleen al door een streng in mijn jas te voelen gaat mijn aandacht van druk bezig zijn in mijn hoofd naar dankbaarheid wat een voelbare verandering in mijn lijf tot gevolg heeft.

Het is heel inspirerend om met elkaar aan de slag te zijn om aandacht te geven aan dankbaarheid. Het blijft me verwonderen dat met eenvoud zoveel in beweging komt.”

Adriënne Baars – penningmeester – siteDankbaar.org, Adriënne Baars

“Ik ben via Educare met de dankbaarheidstrengen in aanraking gekomen en het is nog steeds heel mooi en interessant om ermee bezig te zijn. Ik heb op de school van mijn kinderen al een project dankbaarheidstrengen maken gedaan. Voor Dankbaar.org ben ik penningmeester en houd ik de webwinkel bij. Veder ben ik bezig met mijn eigen bedrijf Triangel Solutions en met het haken van allerlei dingen.”

 

Alexandra Tsilavis – secretarisAlexandra site

“Dat mensen in rouw laten horen dat ze baat hebben bij het gebruik van een dankbaarheidstreng, is mijn inzet meer dan waard. Geweldig dat mensen naast hun verdriet zich meer bewust zijn van mooie momenten.”
Alexandra zet zich ook in voor Stichting Jonge Helden.

Ingeborg Janssen – productieDankbaar.org, Ingeborg Janssen

“Een paar jaar geleden heb ik een dankbaarheidstreng gekocht, ik vond het een mooi gegeven dat elke keer als ik de streng zag of voelde er toch iets gebeurde al was het maar dat ik -in het moment-
werd gebracht. En af en toe moest ik glimlachen omdat ik me weer ergens heel erg druk over liep te maken en het me op een of andere manier liet relativeren. Nu een paar jaar later werk ik mee om de strengen te produceren. In mijn broekzak heb ik nog steeds vaak een kleine streng en in mijn huis ligt er een en elke keer als ik er langs loop -ben ik weer even met mijn aandacht bij -dankbaar zijn- in het moment zijn. Ik vind de strengen erg mooi je kan zien dat er met aandacht aan dit project wordt gewerkt. Ik vind het heerlijk om strengen te maken en te verpakken het geeft mij rust en voldoening.”

 

Els Versteeg ambassadeursprogramma                      

Albert van Bueren labels slaan, allerhande klusjes

“Ik wordt opgeroepen door de dankbare dames als er een klusje te doen is.
Alle labels worden bijvoorbeeld aan beide zijden met de hand geslagen. De houten displays en hospicekastjes zijn geschuurd en geverfd.”